Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

DESIGNFLOORING vagyis a kompromisszum mentes padló

A DESIGNFLOORING luxus vinyl padlóit gondosan úgy tervezték, hogy az eredeti anyagok hátrányai nélkül lehessen évezni otthonunkban a kő és fa burkolatokat.

Mindegyik termékcsalád egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyet a kopórétek, a burkolat mérete, kialakítás és a tónustartománya határoz meg.

Bármi legyen is a hely,ahová a padló kerül,  függetlenül a stílusától biztosan megtalálja a megfelelő DESIGNFLOORING padlót. Tudjuk, hogy a stílus személyes, és minden hely különbözik. Annak érdekében, hogy megtalálja a helyének és stílusának megfelelő padlót, böngéssze végig a termékcsaládok közötti különbségeket.

Az Art Select prémium kategóriájú, 0,7 mm-es kopórétegű, 3 mm vastag vinyl padló bonyolult és élethű fa- és mészkőhatású padlóburkolatok gyűjteménye.

A Monet  vékony, 76 mm széles fa deszkákat és 406 mm x 406 mm méretű padlólapokat kínál pala-, kerámia- és kőhatásokkal, mindegyik 0,7 mm-es kopóréteggel.    

 A Da Vinci klasszikus prémium termékcsalád vékony és sima fa mintájú lapokat tartalmaz, ferde széllel, valamint a hagyományos kerámia- és kőlapok széles választékát.

A Michelangelo a fém, mozaik és kavicsos effektusok ikonikus gyűjteménye. .

Van Gogh 0,55 mm-es kopórétegű, nagy méretű lap formátumunk, hagyományos és a kortárs mintákkal tarkított termékcsalád.  A Van Gogh kollekcióban csodálatos faminták vannak, melyek teljesen az eredeti fa érzetét varázsolják otthonunkba. 

Az Opus a legnagyobb formátumok széles választékát kínálja kortárs fa- és kőhatásokkal, 0,55 mm-es kopóréteggel és 2,5 mm vastagsággal.  

Az Opus Enhance  olyan kereskedelmi környezetben népszerű, ahol kívánatos az R11 csúszásállósága.

A Rubens termékcsalád minden olyan mintában és árnyalatban bővelkedik, melyet szívesen látunk otthonunkban. Az egyszerűbb fa mintázatokon át, a halszálka dekoron keresztül, egészen az elegáns mészkő hatásig találunk itt burkolatokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vinyl

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika