Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

HARO különlegességek – azoknak akik szeretnek kitűnni a tömegből

A címből kimaradt egy fontos gondolat – azoknak ajánljuk a HARO különlegességeit, akik vonzódnak a természethez, akik rajonganak a különleges fából készült bútorokért és nyitottak a fa legújabb felhasználási lehetőségeire – hisz Nekik ígérhetjük biztosan, hogy a HARO különlegességeivel kitűnhetnek a tömegből.

Előjáróban néhány gondolatot engedjenek meg Nekünk a fáról. Belegondolt már miért szereti a fát? Mi ezért… Az illata kellemes, közelsége nyugalmat áraszt és csak „úgy” szeretjük megérinteni. Talán ezek, azok amiért olyan jól érezzük magunkat azokban a helyiségekben, ahol fával is találkozhatunk.

Érezze magát jól Ön is a HARO különlegességeivel, leendő otthonában!


Nemes fa asztal - az élet valóban fontos pillanataihoz…

„Ezt az asztalt ülte körbe a család a kislányunk első születésnapján, az első házassági évfordulónk ünneplésekor, itt köszöntöttük az első udvarlót és majdani férjet és már az unokák is itt eszik a nagyi finomságait...”

Így emlékezhetnek majd vissza 20-30 év múlva azok, akik ezt a hosszú évtizedekig tartós és csodálatos látvánnyal rendelkező nemesfa ebédlőasztalt választják az otthoni színtér – az ebédlő/nappali főszereplőjévé.

A HARO-nak köszönhetően életünk meghatározó eseményeit mind-mind egy asztalnál élhetjük át, a szó szoros értelmében!

Milyen lehet az Ön HARO asztala?

  • Leendő asztalának tónusa teljesen passzolhat, de akár el is térhet parkettánktól.
  • Három méret közül választhat: 180 x 85; 200 x 85 vagy 260 x 100 cm
  • A valódi HARO faparkettából készülő asztallapokat kombinálhatja fekete acél hatású vagy nemesacél állvánnyal.

Tudta?

Ez az asztal Németország vezető parkettagyártójának legújabb fejlesztése! Nem csoda, hiszen aki tudja, hogy milyen egy stílusos parketta, annak az is tudnia kell, hogy milyen asztal illik hozzá.

HARO nemesfa asztalok az élet valóban fontos pillanataihoz!

Wall designfa - a természetesség jegyében…

A természetesség napról-napról egyre inkább belopakodik a lakberendezési trendekbe és ez által otthonunkba is. Nem véletlen, hiszen nagyon sokan rajonganak a természetes anyagok, textúrák iránt. A HARO Wall designfának köszönhetően már könnyedén burkolhatjuk otthonunk falait is természetközeli burkolattal – különleges térélményt elérve ezzel. A nemes fával burkolt felületek melegséget és harmóniát kölcsönöznek az adott helyiségekben.

Kis vagy nagy helyiség? A HARO mindenre gondol! Éppen ezért alkotta meg a Nevada designt, melynek 62 x 496 mm-es formátumú termékei kis felületek vagy részleges falburkoláshoz alkalmasak. A Patagonia design 126 x 1020 mm méretű termékeivel pedig kedvez, ha nagy falfelületekről van szó.

Miért válassza a HARO Wall design fát?

  • Legegyszerűbb és leggyorsabb falburkolási rendszer.
  • Kiemelkedően természetes design, a nemes fafajták gondos kiválasztásának köszönhetően.
  • Nincsenek furatok, nincsenek szegek, nincsenek csavarok.
Tartalomhoz tartozó címkék: magazin laminalt faparketta-tartalom

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika