Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Jövőre belevág a felújításba?

Aki ma felújít vagy építkezik, bizony nincs könnyű dolga: a gyártók évről évre jönnek ki a jobbnál jobb újdonságokkal, innovációs megoldásokkal, és persze, a trendek is évről évre változnak, mi pedig igyekszünk lépést tartani. A laminált padlók egyik legrangosabb, legnevesebb képviselője, az EGGER gyár a 2017-es év végén rukkolt elő a különleges új kollekcióval, mely nem csupán a trendek személyre szabhatóságát hirdeti, hanem anyagát, technológiai megoldásait tekintve is számos innovációt, kényelmi megoldást hozott el a számunkra!

Az évvége nagy dobbanása lett az EGGER legújabb kollekciójának piacra dobása, melyben a kiváló minőségű, sokoldalú, és minden szempontból hiteles EGGER PRO laminált padlóburkolat család mutatkozik be, teljes mellszélességgel.

A 2018-2020-as időszakra tervezett kollekció azon túl, hogy a legfrissebb trendeket és irányzatokat vonultatja fel, komoly történelmi múltat, rengeteg fejlesztést, innovációt és magas fokú kényelmi megoldásokat is hozott magával.

De lépjünk is most be, egy teljes bejegyzés erejéig az EGGER világába, ahol a stílus nem pénz kérdése – hanem a kreatív ötleteké! – vallják a gyártók.

Az EGGER-el ezúttal még az eddigieknél is többet kapunk a fából, ebből a páratlanul gyönyörű, természetes anyagból! Aki a tudatos megoldások híve, bátran válassza az EGGER kollekcióit, hiszen az 1961-ben megépült, osztrák gyárban, Tirolban bizony minden a fa témájáról szól.

Ez az élő anyag egyedülálló az egészséges környezeti levegő fenntartásában, kellemes légkör kialakításában és minőségben. És biztosak lehetünk benne, minden egyes EGGER darabbal a természet egy kis szeletét visszük be otthonunkba, ahogyan ezen kívül persze még ezernyi más ok van arra, hogy emberek milliói, szerte a világon miért is választják az EGGER márkát, ha padlóburkolatról van szó?

Egyik igen nyomós érv a trendek, a változatos felületek. Az EGGER-nél a dekorok elképesztően sokszínűek, sokfélék - az EGGER laminált padló esetében jelenleg 80 formatervezés közül választhatunk, amely lehetővé teszi egyéni stílusunk kifejezését.

A termékek ráadásul tartósak, sok-sok éven át velünk lesznek majd, és a gyártók kifejezetten ezért dolgoznak, hogy termékeik hosszú időn át az életünk részévé váljanak.

De menjünk is tovább, milyen egyediségeket, extra újításokat hozott el számunkra az új kollekció?


Egy otthon. Mindenütt azonos dekor. És ehhez három különböző padlófajta?

Egyetlen felület kialakításával mindezt! Hogyan is értsük ezt? Nos, képzeljük el, hogy otthonunkban valamennyi felület dekorációja, anyagmintája egyforma, egymáshoz pontosan illeszkedő – miközben maguk az anyagok mégis mások annyiban, hogy azok pontosan az adott helyiséghez illő tulajdonságokat kapták meg a gyártás során.

Vegyünk például a fürdőszobát! Ez eddig kedvenc laminált padló dekorunkat nem lehetett betenni a fürdőbe, mert ugye, a laminált padló alapvetően nincs jóban a vízzel, a nedvességgel. Ez már a múlt!

Az új EGGER kollekcióval most már otthonunkban teljes szabadságban élvezhetjük az új EGGER kollekciót, ugyanis a padló jellemzői valamennyi helyiség sajátos igényeihez igazíthatók! Legyen tehát hangulatos atmoszféra a nappaliban, robusztus tulajdonságok a bejáratnál, az előszoba környékén, legyen kellőképpen csendes a gyerekszoba padlója, ahogyan a fürdőszoba és a konyha területén lerakott laminált padló pedig ne féljen a víztől.

Álomszerűen hangzik? Lehet, de az EGGER most valóra váltotta – a háromlépcsős, rétegelt technológiával, és a kreatív, egyedülálló felületképzéssel.

Nézzük meg pontosan, mit hová válasszunk tehát!

A legjobb, legnemesebb fa és a legeredetibb design az EGGER PRO Design Flooring típusra jellemző. Őt leginkább a lakótekerekbe, otthonunk legszebb, leghangulatosabb közösségi zónáiba ajánlott választani – mint amilyen a nappali, vagy egy szép, hangulatos étkező. 

A kényelmes, pihe-puha padlómegoldás az EGGER PRO Comfort padlóburkolata lett, melyet a pihenés színtereihez tervezett meg nekünk az EGGER, vagyis, a lehető legideálisabb megoldás lesz a hálószoba és a vendégszoba padlóinak burkolására.

És van megoldás a fürdőszoba burkolásához is: a megújított EGGER az Aqua + technológiájával úgymond, „eltávolította a rétegelt padló víztől való félelmét!” Egy speciálisan kifejlesztett alaplap segítségével ezek a padlók egyaránt alkalmasak a nedves, párás, sőt még a kereskedelmi területekre is!

Természetesen gazdaságosabbak, mint a hideg burkolólapok, ugyanakkor a higiéniát és a komfortot is egységesítik - így akár egy gőztisztító is használható a felületen!

A lényeg tehát, hogy mostantól nem kell kompromisszumokat kötnünk:

80 különböző dekor és páratlanul egyszerű telepítés jellemzi még mindezeken felül – az adott a helyiségekhez ideálisra tervezett megoldásokat!

Kiváló minőségük révén az EGGER különböző rétegei, és kedvező telepítési megoldásai életünk részeivé válhatnak, és azok is maradhatnak hosszú-hosszú ideig! A professzionális telepítés nemcsak a gyártó – egyébként igen nagylelkűre szabott – garanciális idejét jelenti, hanem valóban nagyobb könnyebbséget, az eddiginél is jóval nagyobb kényelmet jelent.

Egyedi installációs megoldásokat fejlesztettek ki ugyanis a különösen nehezen hozzáférhető helyekre, mint például a radiátorok környéke, az egyenetlen padlók vagy az áthidaló területek, a csempével vagy padlószőnyeggel borított területek közötti átmenetek, vagy szőnyegre helyezett csővezetékek helyei.

Mindezeket a megoldásokat pedig abszolút egyedivé is tehetjük:  80 dekor, 80 felület közül választhatjuk ki azt a változatot, mely tökéletesen beleillik otthonunk terveibe, kialakításába.

És hogy mindezt mennyi ideig? Nyugodjunk meg: AZ EGGER gyártó azt ígéri, hogy az úőj EGGER kollekció ÉLETRE TERVEZETT.

A padlónk védelméről is már gondoskodtak előre, az új EGGER laminált padlók felülete ugyanis rendkívül robusztus. Nem karcolódik, nem sérül, és az erős napsugárzásnak kitett helyeken is  tökéletesen ellenáll az UV fénynek, így színtartó, nem fakul, nem kopik!

Mivel extra robusztus, így abszolút csúszásmentes, biztonságos, a bútorok mozgatása hosszú évek múltán sem hagy nyomot a felületen!

Érintése is természetes: Az EGGER laminált padló fa szerkezete különleges, kellemes, természetes tapintással ajándékoz meg bennünket – miközben abszolút hitelesen adja a valódi fa textúráját, és még megannyi más textúrát, felületet is…

Az EGGER laminált padlók ugyanakkor antisztatikus technológia szerint készültek, ezzel az eddig tapasztalt statikus töltés megszűnik, és a burkolt terület akár a családi játszótérré is válhat: hiszen nem tartalmaz az anyag lágyítókat, sem PVC-t, és semmilyen más esetlegesen mérgező anyagot, színezéket.

 

Az új EGGER laminált padló csaknem 100 százalékos PEFC minősítésű fa!

A hozzá kapható megfelelő alátét pedig biztosítja a padló megfelelő szigetelését, védi azt a nedvességtől, és a hidegtől. És ami még szintén nagyon fontos: hatékonyan elnyeli a hangot, és még a szoba festésének, a rárakódott festékrétegnek, vagy a gyerekek által használt filctollnak, zsírkrétának is ellenáll!

És hogy minden mindennel maximálisan passzoljon, az EGGER a szegőléc-kérdést is kiválóan kiküszöbölte: hiszen új termékcsaládjainál a szegélyléctől kezdve, a különböző tisztító és ápoló termékekig mindent biztosít, a tökéletes és hosszan tartó eredmény érdekében.

És ami miatt máris nagyon megszerettük: az a fürdőszobai terek burkolása! Évek óta nagy álmunk, a fürdőszoba gyönyörű, természetes, fa padlózata – a természetesség jegyében. Léteznek ugyan már – horror áron – és igen kis mennyiségben és kötött dekorokkal rendelkező vízálló fa parketták és laminált padlók, azonban ezúttal már itt sem kell akkora kompromisszumokat megkötnünk a minták, felületek, színek, árnyalatok terén – mint korábban!

Egyébként a teljes, háromlépcsős rendszerrel kapcsolatos ápolási termékek teszik teljessé a kollekciót! Érdemes ezeket is beszerezni és alkalmazni majd hozzá, rendszeres használatuk biztosítja a padlónk tartós szépségét.

Az EGGER ugyanakkor ideális megoldást kínál még a különleges burkolású, speciális, projektekhez és kisebb korrigálásokhoz, javításokhoz is!

Egy márka, egy család tehát – és megannyi lehetőség – hiszen az EGGER a laminált padlók, a komfortos padlóburkoló szegmensek teljes kínálatát lefedi – háromlépcsős kategóriáival pedig minden helyzetre megoldást kínál!

Nade, ennyit a technikai jellemzőkről – nézzük a látványt, a dekorokat, és az új trendeket! Ugye, már mindenki erre kíváncsi nagyon? Akkor tartsanak velünk januárban is, legközelebb ezzel a témával jelentkezünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére