Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Kő és csempehatás – a melegburkolat valamennyi előnyével

Nagy divatja van manapság a természetes kövek, kőburkolatok látványának a nappaliban, előszobában, vagy az étkezőben. Egy modern kortárs közösségi tér harmonikus és szép összképet kap a természetes anyagok látványától, ezek egyedi kombinációja izgalmassá teszi az enteriőrt. Ám a kövek elsősorban hidegburkolatok, greslapok formáiban kerülhettek be otthonainkba – legalábbis eddig! És most?

Mostantól azonban nem kell a hűvös, kemény padlón járkálnunk akkor sem, ha a természetes, szép gránit vagy látványos pala, esetleg a kortárs beton látványát szeretnénk megjeleníteni a nappalinkban. A HARO Celenio padlókkal ugyanis az élethű köveket a melegburkolatok rugalmas, kellemes meleg járófelületével élvezhetjük otthonunkban…

Az exkluzív minőséget egy teljesen új érzettel társító kollekcióval könnyen megtéveszthetjük vendégeinket: mielőtt belépne, azt hiszi, ez kő, majd mikor rálép, bizony csodálkozva kiált fel: „Jéé, ez puha és meleg!” Akkor hát mi is ez?

Bizony, a HARO Celenio exkluzív fapadlók megjelenése palát vagy más követ sejtet ugyan, miközben a fa kényelmével, melegségével, rugalmasságával ajándékoz meg bennünket. A nyersanyag itt ugyanis egy természetes fa – mely átveszi egy térbeli padló elem formáját. Kellemes, szobahőmérsékletű talajt, azaz padlót ad a talpunk alá, anyaga pedig rugalmas, törésálló, könnyedén lerakható, burkolható – akár még padlófűtés esetén is.

A tetszetős látvány sem utolsó szempont, mellyel a CELENIO padlók még mindezen túl még rendelkeznek,– az a nem mindennapi, gyönyörű, természetes látványuk, naturális színhatásuk az autentikus kövek, mint a beton, a pala, vagy a gránit, vagy éppen a természetes finom mészkő megjelenésével bír.

A CELENIO padlókkal a természet legszebb arcát mutatja meg számunkra, s a HARO „kőpadlói” esetében egészen új dimenziókat nyitnak meg előttünk a burkoláshoz. Ehhez jön még hozzá a nem mindennapi előny, hogy miközben a kövek, a valódi hidegburkolatok ténylegesen hűvös, rideg érzetet, kemény felületet nyújtanak, addig a HARO CELENIO „kőpadlóival” pont az ellenkezőjét: meleget, langyos, rugalmas érzetet, kényelmet és elégedettséget kapunk. Kívülről abszolút kőlapnak látszik – mégis ami a lábunk alatt helyezkedik el, az egy természetes talp meleg, rugalmas járófelület.

A HARO gyár fa iránti szenvedélye, és persze az újszerű megoldások iránti kíváncsiságuk hajtotta őket ennek az egyedülálló kollekciónak a megalkotása, mint a CELENIO innovatív termékcsalád.

A CELENIO különleges fapadló, hiszen felülete a fa anyaga ellenére felülete, a dekor maga mégis inkább más anyagokra hasonlít – például kőre, betonra, textilre vagy palára.

A különleges, HARO fa padlók útja  az újszerű vezető egy sor innováción, egyedi fejlesztésen keresztül vezetett el végül a újszerű „Harolith2” anyag kifejlesztéséhez, mely ez olyan fa anyag keveréke, mely fapadlóból más anyagok – pl textil. kő vagy pala – hatását képes kelteni.  

Az eredmény pedig még annál is több, amit a képeken látunk: a HARO gyár CELENIO padlóinak segítségével megvalósíthatjuk azt, ami ez eddig lehetetlennek bizonyult. Olyan egyedi és elképzelhetetlennek tűnő térelrendezéseket, és kényelmes előnyöket tehetünk a magunkévá, melyekről eddig csak álmodtunk!

A HARO CELENIO padlóburkolat ráadásul ideális felületet képes nyújtani számunkra a falakon is, elvégre igazén inspiráló: az elemek könnyedén megmunkálhatóak, és a fa feldolgozásához alkalmas szerszánokkal azokat egyszerűen meg is vághatjuk a kívánt méretre.

A CELENIO rendszerével akár saját elképzeléseink szerinti, egyedi, kreatív lerakási mintákat tervezhetünk a padlózatunkhoz.

Az elemek pontosan 8 mm vastagságúak, és valamennyi ajtóhoz használhatóak, így teljes felújítások idejére ez a HARO burkolat család kifejezetten alkalmas, ideális.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az új HARO fali rögzítő rendszerrel a CELENIO fapadlókat a falra is feltehetjük, speciálisan, rendben rögzíthetjük.

Annak, aki egyedi megjelenésű falakra vágyik, különleges fali burkolatra, mely akár kő, akár fa, vagy éppen textil hatású, tartós burkolattal van ellátva – tökéletes megoldás! Fantáziánknak semmi sem szabhat határt – akár még a hibás, vagy csúnya falakat, falrészeket is könnyedén széppé, dekoratívvá tehetjük ezzel a megoldással.

Ami pedig a dekorokat illeti – a CELENIO padlók – és ilyen értelemben véve falburkolók is – a dekorok széles választékában a természet kőzeteinek ezer féle arcát, színét, természetes textúráját kínálják.

A világos homokkőtől kezdve, a közepes tónusú mészkő vagy márvány mintákon át, egészen a nemes, sötét pala kő felületekig minden tónusban meglelhetjük hangulatunkhoz, otthonunkhoz a pont a hozzá illő kő effektet, HARO padlót!

Sőt, arról nem is beszélve, hogy az igazán egyediséget kereső individualisták számára a CELENIO sorozat még Papyrust és a Textilt is képes megjeleníteni felületein.

Ezek a különleges, „Clou bei” névre hallgató CELENIO padlók – ahogyan valamennyi CELENIO padlóburkolat - könnyedén felerősíthető a falra is az új HARO rögzítési rendszereivel!

Nézzük meg röviden, mely típusok között válogathatunk, ha igazi ínyencségre vágyunk:

Az ATRIUM névre hallgató padlóval egy valódi PALA KŐ hatást, látványt jeleníthetünk meg az étkező vagy a nappali terében.

A palát – mint anyag - a modern belsőépítészetben már igazán tudjuk elvonatkoztatni, annyira sajátos megjelenést ad. Kellemes színe, egyedi, semmihez nem hasonlító felülete és struktúrái, bája, eleganciája valamint időtálló karaktere bármely enteriőrt, teret többé, különlegesebbé, látványosabbá tesz. Az egyre szebb és minőségben, színvonalban is maximumot nyújtó anyagok, felületek a HARO gyár jóvoltából lehetővé teszik azt, hogy ezentúl a meleg fa környezetében élhessünk és élvezhessük a mindennapokat – miközben a hűvös kő eleganciája, páratlan látványa tárul a szemünk elé. Ez így egyértelműen jobb, kellemesebb választás!

Azonban a PALA is többféle megjelenést képes hozni egy térbe, így ennek is több változatát ismerhetjük meg. A HARO CELENIO család tervezői éppen ezért megalkottak egy másik típust is, mely nem más, mint a gyönyörű, kiemelten elegáns ARDESIA modell.

Trendi színeivel, decens megjelenésével, szokatlanul elegáns összhatásával azonnal fellelkesíti azokat, akik a lakáskultúra, a lakberendezés terén valami extrára, szokatlanra vágynak.

A CELENIO ARDESIA pedig mindemellett rendkívül meggyőző azt illetően, hogy az igazi, valódi pala van a lábunk alatt – ám amikor rálépünk, vagy csak megérintjük, kellemes meglepetésként a langyos és puha érzetű fa felület fogad majd bennünket…

Éppen úgy, ahogyan a következő szépség, az ATHOS modell, mely a gyönyörű, rusztikus terméskő megjelenését hozza el otthonainkba, élettereinkbe – a fa meleg érzetével.

Kilenc vonzó színárnyalat közül választhatunk, és valamennyinek különböző textúráit is saját kedvünkre, ízlésünkre kiválaszthatjuk. Ennek köszönhetően bármely térben feltűnően szép alapot vagy hátteret adhatunk rusztikus vagy akár modern bútorainknak, lakás-kiegészítőinknek – a fa kellemes, érzetével társítva, hogy a kényelem és a látvány együtt maximális legyen!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika