Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Laminált padló a legnépszerűbb melegburkolat

Milyen előnyei vannak a laminált padlónak?

Nem véletlen , hogy a laminált padló az egyik legkedveltebb padlóburkolat hazánkban.

Aki EGGER, vagy HARO laminált padlóval burkolja le élettereit, az nagy előnyre tesz szert, hiszen padlója strapabíró, továbbá átlagon felüli karcállósággal, súrlódásállósággal, valamint nyomás- és ütésállósággal bír majd. A mutatós padló elemek fénye az évek múlásával sem fog kopni, mivel ellenállnak a hőnek és az UV-fénynek.

Már a lakásavató bulit is nyugodtan el lehet kezdeni szervezni, mert a padlón még a cigarettacsikk sem fog nyomot hagyni. A könnyen tisztítható padlóburkolat a legkülönbözőbb dekorszínekben érhető el. De a fa színeken kívül számos különleges darab is megtalálható, mint például az érdekes csempe hatású minta, vagy fekete kőhatás!

A kiváló minőségű laminált padlóink tartósak és sokoldalúak és bizonyos laminált padlók pedig mindemellett ellenállnak a nedvességnek is. A környezetvédelmi tényezők fontosak az EGGER és a HARO számára is, ezért laminált padlóik gyártása során fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagot használnak fel.

Padlóink emellett egytől-egyig antisztatikus technológiának köszönhetően a lehető legjobb minőségű padlót varázsolák otthonunkba. Mind az EGGER, mind a HARO laminált padlóink lerakása egyszerű, a szabadalmaztatott klikk lerakási rendszernek köszönhetően.

Színek, árnyalatok, dekorok

Ahogy az előbb említettük, laminált padlóink nagyon széles skálán mozognak megjelenésben. Legyen szó világos, közepes, vagy sötét árnyalatról, biztosan megtaláljuk a kedvünkre valót. A különböző fa fajták mintáját követve, teljesen élethű erezet, és csomósság látszik az egyes padló lapokon.

Nem csak a megszokott lapok találhatók meg kollekcióinkban, hanem olyan laminált padlók is, melynek mintája a halszálka mintát veszi fel!

Ha még nem sikerült dönteni, remek megoldás PADLÓVÁLASZTÓ alkalmazásunk, melynek segítségével 4 egyszerű lépésben kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő padlót!

Mutatjuk kedvenc mintáinkat

Csodálatos padló évek múltán is - avagy több szabadidő, kevesebb súrolás

EGGER és HARO laminált padlóink esetében is elérhetők olyan gyári tisztítószerek, melyek garantálják a sikert a hosszan tartó padló érdekében.

EGGER esetében

Az Aqua+ Clic Sealer: tömítőanyaggal képesek leszünk megvédeni padlót a nedvességtől. A tőmítőanyag megakadályozza a padló széleinek duzzadását. Az üzlethelyiségek bejáratainál és a nedves helyiségekben is ajánlatos a laminált padló széleinek tömítése.

Clean-it padlótisztítószer: A padlótisztítószerünk nem csak tisztít, hanem antisztatikus hatása is van. Speciális összetételének köszönhetően megvédi a padlószéleket és nem hagy foltokat maga után.

Decor Mix & Fill javítószett: Ezzel a javítópasztával képesek leszünk gyorsan és egyszerűen eltüntetni a kisebb károkat vagy esetleges karcolásokat. Vízalapú termékről van szó, a színeket pedig sajátkezűleg kell figyelmesen bekevernie.

HARO esetében

Gyors, egyszerű, természetes, tökéletes ápolás a HARO padlókhoz. A korszerű, felelősségtudatos háztartások speciális igényeihez igazodva a Clean & Green termékek nemcsak könnyű alkalmazhatóságukkal és környezetkímélő tulajdonságukkal tűnnek ki – hanem rendkívül gazdaságosak is. Mindössze két termékkel otthonunk minden padló burkolatot megtisztíthat. 

JÁTÉKRA FEL!

Ha elolvastad cikünket, válaszold meg kérdésünket, és Tiéd lehet egy laminált padló tisztító!*


*A játék 2020.09.30-ig tart. Sorsolás a feliratkozók között. Az ajándék személyesen vehető át mitatermünkben. Adatai megadásával feliratkozik hírlevelünkre. Adatkezelés.

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika