Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

2019 legizgalmasabb melegburkolatai – I. rész

Itt a farsang, a karneváli szezon – ilyenkor még inkább fogékonyak vagyunk az extravagáns, a megszokottól kissé eltérő dolgokra. És miért is ne ezúttal a padló, a melegburkolat az extra?

Szerencsére, több gyártó is előrukkolt az idei évre számos újdonsággal. Kezdjük most egy nem csak trendi, de rendkívül exkluzív LVT padlóburkolat portfólióval, melyet nem csak hazánkban, de egész Európa szerte a DESIGNFLOORING képvisel…

Nézzük meg azonban röviden, miért érdemes ezeket a vinyl padlókat választani?

  • A rendkívül széles választékuk garantált, a fa és a kő inspirálta modellek és az egyéb mintázatok terén is
  • számos dizájn elemmel és egyedi padlókkal rukkoltak elő – melyeket ráadásul 99,9%-os raktárkészlettel forgalmazzák viszonteladó partnereik számára
  • Melegburkolataik nem csupán melegek, de csendesek, különösen tartósak, és még szerelésük, karbantartásuk is rendkívül könnyű.

A márka exkluzív LVT/vinyl burkolatcsaládját a természetes anyagok esztétikája, a luxus vinyl padlók szerkezete, és a padló burkolat gyártás magas minősége jellemzi – akár a lakossági, akár a kereskedelmi szempontok alapján tervezett RUBENS vagy OPUS termékcsaládok, ahol stílus, dizájn, magas szintű esztétikai minőség, ugyanakkor nagyfokú kopásállóság jellemzi a lapokat, a felületeket.

És miért is sorolhatjuk az LVT/vinyl Exkluzív padlóburkolatait valóban a luxus-burkolatok kategóriájába?

Mert azon túl, hogy látványát tekintve is exkluzív és valósághű – emellett kiemelten tartós, magas minőségben, egyedi bevonatokkal készült minden egyes lap! A K-Guard + PU védőbevonat csökkenti a melegburkolat karbantartásának szükségességét, míg a tiszta PVC strukturált kopórétege védi a padló mintáját a szakadásoktól, kopásoktól, miközben egy különlegesen valós szerkezetet ad a termékeknek. A termék negyedik, úgymond „hordozó” rétege segíti a termék sima és stabil fekvését, meghatározza annak mérettartását, és kiváló mechanikai tulajdonságait. A PVC hátoldala pedig kiegyensúlyozza a termékek belső rétegét, mely a biztos kötéshez, a könnyebb kivitelezéshez, és a még nagyobb tartóssághoz járul hozzá.

Első pillantásra valódi fa?

Igen! Valamennyi dekor felületet nagy felbontású fotóval még valósághűbb megjelenést biztosít.

Válasszuk akár a nagy művészek neveivel fémjelzett prémium minőségű ART SELECT család 0,7 mm PU kezelt védőréteggel ellátott padló, kézi gyalulás hatású karakteres deszkáit, akár a hagyományos fa tónusokat hűen megjelenítő, 0,55 mm-es kopásállóságú VAN GOGH kollekciót – biztos, hogy a valódi, természetes, meleg hatású fa élményét érezhetjük nap mint nap a talpunk alatt.

Vagy ha még extrább tartósság, és időtálló megjelenés a cél, akkor a MONET padló burkolat termékcsalád vékony panelválasztékával, metszett fa hatású deszkáival vihetünk színt és időtálló, akár múltbéli hatást, érzetet környezetünkbe, a termékek a maguk 0,7-es kopásállósági mutatóikkal biztosan meggyőzik majd…

Vagy inkább első pillantásra valódi kő inkább az Ön álma?

Akkor a MICHALENGELO padlócsempe domború kavics-, mozaik-, és fémhatású motívumokkal díszített járólapjaival bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat! Ezekkel a páratlan, egyedi megjelenésű termékekkel színt vihetünk bármely helyiségbe…

Szeretne egy igazán letisztult, beton hangulatú követ megjeleníteni – csak éppen egy tartós, minőségi melegburkolat formájában?

Akkor az OPUS vinyl termékcsalád a már kifejezetten kereskedelmi célokra készült, 0,55-ös PU-val rendelkező padlóburkolata el fogja Önt minden bizonnyal varázsolni, különösképp, hogy ez a termékcsalád tartalmazza a legnagyobb deszka – és csempe méreteket is.

És ha már farsang, vidámság – akkor miért is ne lehetne egészen vidám, akár extravagáns a padlónk is?

A DESIGNFLOORING ezt is elhozta számunkra: a méltán nagysikerű színes, különböző modulokból megalkotott, egészen egyedülálló felületű KALEIDOSCOPE névre hallgató laminált padló család képében!

Válassza bátran, ha valami egészen szokatlanra, eredetire vágyik! Olyannyira egyedire, hogy akár Ön tervezheti meg állíthatja össze padlójának színeit és mintázatát a saját kedvére! A lapok ugyanis tetszés szerint vághatók, illeszthetők, és mivel egymással mindegyik kompatibilis – így szabadon varálhatók a felületen.

Mi van akkor, ha a végtelen lehetőségek tárházából nehezen tudnánk dönteni?

Akkor sem kell kétségbeesnünk, hiszen egy interaktív tervezőeszköz is a rendelkezésünkre áll, mellyel egyszerűen, kreatívan megtervezhetjük saját, egyedi álompadlónkat!

Ennél a szó szerint is formabontó kollekciónál az egyedi geometrikus formákat eredeti Karndean lapokból vágják ki, mégpedig úgy, hogy az autentikus formatervezést, illetve a kiváló műszaki paramétereket mindvégig megőrizzék! Így ezek az extra látványt nyújtó padlók éppúgy kiváló műszaki paramétereknek, magas kopásállóságnak, és csúszásmentes felületnek örvendenek.

Szívesen megtudna még többet, felfedezné mindezt a sok csodát élőben is?

Akkor érdemes ellátogatnia az IBDesign elegáns, zuglói bemutatótermébe, ahol készséges, hozzáértő munkatársaink segítenek Önnek megtervezni álmai otthonát, akár a DESIGNFLOORING, akár más, szintén neves gyártók egyedi, páratlan kollekcióival!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vinyl vizallo-padlo

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika