Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

5 érv, hogy miért válasszon laminált padlót!

Ebben a cikkben az EGGER laminált padlóiról tudhatunk meg még többet. Miért is érdemes ezt választani?

Az egészséges laminált padló

Az EGGER laminált padlói PVC- és oldószermentesek, valamint legnagyobb részt valódi fából készülnek. Nem bocsátanak ki káros anyagokat, így kiválóan alkalmasak gyerekszobába is: taszítják a szennyeződéseket és könnyen tisztíthatók, az allergiákkal küszködők számára valódi megoldást jelentenek. Az egészség mindig is fontos érték, de amikor rájövünk, hogy milyen törékeny is a emberi szervezet, még nagyobb hagsúlyt kap az egészség.

 Laminált padló a fürdőszobában

Érveink közül, nekünk ez az egyik kedencünk! :) Már a fürdőszobába és a konyhába is lerakhatók ezek az elegáns hangulatú fapadlók. A legújabb technológiának köszönhetően az EGER padlók  még inkább nedvességállóak: az Aqua+ laminált padlók felülete vízálló, az alsó farostlemez duzzadási hajlandóságának pedig csupán az ötöde más padlóhoz képest. Ezekkel a padlókkal a fürdőszobájában, gyermekei kedvük szerint fröcskölhetnek fürdés közben!

 Amikor a design-é a főszerep

Az EGGER mindig is szem előtt tartotta, hogy padlói divatosak, hű megjelenésűek, design-osak legyenek. Nem véletlen, hogy padlóikkal 3 évente új kollekciókat dobtak a piacra. Lenyűgöző, mesebeli mintázatok és finom kőutánzatok amelyek elengánsabbá teszik padlói, valamint világos fadekorok a skandináv stílus megteremtéséhez. Mindegy milyen lakberendezési stílust követ, nálunk talál hozzáillő laminált padlót. Azok, akik a nem hétköznapit keresik, ők is egész biztosan megtalálják a kedvükre valód. Gondolunk itt a farmer, vagy virág mintás padlóra!

 Hosszan tartó élettartam

Fontos, hogy padlói mindig jó állapotban legyenek, extrém megterhelés esetében is. A laminált padlók pontosan erre lettek tervezve – egyedülálló és ellenálló felületük kopás- és karcálló. Otthoni és kereskedelmi alkalmazásra egyaránt alkalmasak. Az EGGER magas minőségét az is bizonyítja, hogy számos termékére 25 év garanciát biztosít.

 Környezetvédelem az elsők között

Más padlótípusokhoz, például a csempéhez képest a laminált padlók az élettartamuk összehasonlításakor is remekelnek! Olyan fatermékről van szó, amely elsősorban PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező ipari fából vagy fűrésztelepről származó hulladékból (például faforgácsból) készül és környezetvédelmi szempontból kötőanyaga nem tartalmaz káros anyagokat, így teljes mértékben újrahasznosítható.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vizallo-padlo laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika