Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

5 meleg tipp, a hűvős kő-hatáshoz

Természetes, valódi kőpadló látványa, élethű felületekkel – mely lábmeleg, hajlítható, könnyen burkolható? Igen! Ez a Designflooring Karndean természetes kövek és betonfelületek inspirálta változatos melegburkolat család, mellyel bármely élettérben, bármely helyiségben, bármely stílusban kedvünkre tervezhetünk – hiszen a megvalósítás, a felhelyezés szinte gyerekjáték lesz….


A melegburkolat számos előnyét talán Önöknek már nem is kell ecsetelnünk – alapvetően mindenki tudja, hogy a hidegburkolatoknál jóval kényelmesebbek, puhább, kellemes járófelületet adnak számunkra, miközben áruk is kedvezőbb, és az egyszerűbb telepítés pedig még egy jó érv, hogy miért is válasszunk – akár a konyha vagy a fürdőszoba területére is melegburkolatot…

Akik mégis ellene érvelnek, azok azt szokták mondani, hogy túlságosan mű, valahogy nagyon látni rajta, hogy műanyag, nem kelt természetes összhatást.

Nos, a DESIGNFLOORING most minden eddiginél jobban rácáfol erre!

Céljuk és mottójuk: „A természet az inspirációnk, s ez az utunk a tökéletes megvalósításhoz, hogy tartós, gyönyörű és élhető termékeket alkothassunk” – valóban megállja immár évek óta a helyét. Ez a gyártó bizony, már évtizedekkel ezelőtt felismerte az igényt, s ennek köszönhetően alkotta meg tartós, magas minőségű, és szebbnél szebb, természetes felületek által ihletett dizájn vinyl padló burkolat családjait. Ezek nagy előnye, hogy tartósak, strapabíróak, 100%-ig vízállóak, miközben telepítésük is egyszerű: méretre szabható, egyedi látványt, dizájnmegoldást nyújt számunkra valamennyi modelljük…

Könnyed, stílusos és egyedülálló prémium kő kollekció ez – mely otthonunkban kelti életre a travertin, a pala, a márvány és a mészkő természetes szépségét.

A legújabb karndei kőlapok valamennyi helyiségben, valamennyi stílusban, tervezői koncepcióban megállják a helyüket – hiszen egy olyan valósághű kőhatású padló a család számos, gyönyörű modellje, amelyet a természet ihletett, s amelyből most 4 szépséget mutatunk be cikkünkben – a legalább 20 modellből – a teljesség igénye nélkül…


Art Select – az igazán művészi térhatások kialakításához

A gyönyörű Art Select kollekció egy lehullott meteorit kőre hasonlít, mely egészen látványos kontraszthatásokban bővelkedik: a földszínekkel kevert kék és szürke tónusai hol gyengédebben, hol erőteljesebben keverednek egymással, itt-ott egészen mély, drámai megjelenést hozva magukkal…

(FOTÓ: Designflooring)


Colorado - A kortárs beton felületek ezúttal melegburkolaton – sokunk nagy álma vált most valóra…

A Colorado névre hallgató modellben a lezárt, modern beton jelenhez meg otthonunk belső tereinek látványán. A világosszürke Karndean LooseLay Colorado kőpadlólap tökéletesen alkalmazkodik a kortárs terekhez. Az innovatív K-Wave súrlódó markolatával a Karndean LooseLay Colorado ideális a legtöbb meglévő kemény padlóra történő burkolására, kevés ragasztóval vagy akár anélkül is, hogy ragasztóra lenne szükség - ezáltal gyorsabbá és egyszerűbbé téve a felhelyezést és a későbbi javítást, korrigálást is.


(FOTÓ: Designflooring)


Indiana – a bézs és krém tónusú természetes kőpadlók inspirációi

A Karndean LooseLay Indiana kőpadló-burkoló lapjainak bézs és krém színei tökéletes hátteret teremtenek szinte minden stílushoz, dekorációhoz. A terek összhatását ágyabbá, melegebbé teszik kellemesen visszafogott látványukkal, így akár a vele kontrasztos, keményebb, markánsabb stílusú bútorok, berendezési tárgyak – akár a szintén lágy, finom anyagok, az időtlen vagy kortárs megjelenítés éppúgy remekül társítható mellé. Az innovatív K-Wave súrlódó markolatával a Karndean LooseLay Indiana is ideális a legtöbb meglévő kemény padlóra történő felszerelésre, gyorsan, flottul, ragasztóval vagy akár anélkül is!

(FOTÓ: Designflooring)


Az időtlen mészkő sötétebb, drámaibb tónusait a Drift családdal érhetjük el

A mészkő klasszikus felépítését és időtlen vonzerejét közvetítő a Drift modellben a sötétebb paletta reprodukálja a természetes kő szemcséjét és fosszilizálódását. A nemes szürke árnyalatai és a fekete különböző erősségű árnyalatai együtt egy kissé lágyabb alternatívát hoznak létre az egyébként egyhangú, sötét kőpadlók alternatívája helyett.

(FOTÓ: Designflooring)


Georgia - a nosztalgikus palakő innovatív változata: hűvös, letisztult, és bármely térben megállja helyét

Hűvös szürke és világosbarna színkombinációval az új Georgia Karndean LooseLay modelljén az egykori pala kőcsempe kortárs, modern változatát láthatjuk melegburkolat formájában. Az innovatív K-Wave súrlódó markolatával a Karndean LooseLay bármely modellje ideális már meglévő, valódi kőpadlóra történő burkoláshoz, ragasztással - de akár anélkül is, így nem csupán szép, ízlésünkhöz és hangulatunkhoz illő tereket alkothatunk a családdal, de kényelmes és gyors megvalósítási tulajdonságai miatt is hamar kedvencünkké válhat.

(FOTÓ: Designflooring)


A páratlan kollekció azonban még megannyi szépséget rejt: a természetes kőhatású minták igen széles választékát kínálja, a modern pala megjelenésű lapoktól a bonyolult mészkőig. A természetes kőfelületek bármilyen enteriőrt egyből vonzóvá tesznek.

A gyár valamennyi tervezése kézműves munka, pontosan azért, hogy tökéletesen, hűen tükrözze a valódi kövek szépségét, és gyönyörű felületekkel, árnyalatokkal és textúrákkal hívogatja Önt, ha épülő vagy megújulóm otthonába keresi éppen a legjobb alternatívát! Jöjjön el, és fedezze fel velünk valamennyit: várjuk szeretettel zuglói mintabemutató-termünkben, az IBDesign stúdiójában!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vizallo-padlo

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika