Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

EGGER GreenTec: A természetesség új formája

A tartós, nedvességálló és foltálló felület jól bírja a mindennapos megpróbáltatásokat és használatot, miközben az integrált parafa alátét megbízhatóan elnyeli a lépészajokat. A nedvességálló GreenTec hordozólapnak köszönhetően, a Design padlóink fürdőszobákban és a nyilvános helyiségekben való felhasználásra is egyaránt alkalmasak.

Padlóink által a beltér semmivel sem marad el a kültéri természetességtől: az autentikus GreenTec Design padlók fa- vagy kődekorjai természetes és vonzó látványt kölcsönöznek minden helyiségnek.

Akár 72 óráig is ellenáll a víznek

A nedvességálló felülettel rendelkező speciális termékszerkezetének, az alacsony duzzadási viselkedésének és a rugalmas Clic it! lerakó rendszernek köszönhetően a GreenTec Design padló mindennek ellenáll.

Fenntartható gyártás

A hagyományos Luxury Vinyl Tiles (LVT) és vinil padlókkal szemben, a GreenTec Design padlók teljes mértékben PVC mentesek. A gyártáshoz felhasznált anyagok 100%-ban helyi, tanúsítvánnyal ellátott és fenntartható erdőgazdálkodásokból származnak. Az integrált hangszigetelő réteg is újrahasznosított parafából készül.

Tartós és ellenáll a mikrókarcolásoknak

Az innovatív kopásálló rétegének köszönhetően a GreenTec Design padló tartós, mikrókarcolásokkal és foltokkal szemben ellenálló, valamint egyszerűen tisztítható. A 33-as használati osztálynak köszönhetően nyilvános helyiségekben való felhasználásra is alkalmas.

Rugalmas lerakás

A CLIC it! lerakó rendszerrel és az integrált hangszigetelő réteggel ellátott padló gyorsan és rugalmasan lerakható. Ez a csempe fölé való lerakásra is igaz: vastagságuk mindössze 7,5 mm. Ezenkívül könnyen felszedhetők és újra lerakhatók.

forrás:egger.com

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vizallo-padlo laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika