Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Fröcskölje ki bátran!

Úgy tartja a mondás, egyes álmok örökre csak álmok maradnak. Mint egy álom nyaralás, amiről nem térünk vissza :) Emlékezik még a tavaly nyári emlékekre, amikor a vízből kilépve a valódi természet volt a lába latt?

És emlékszik a csodálatos padlóra a fürdőszobában? Arra az érzéki élményre, mikor ébredés után zuhanyozni indul és a meleg fafelületet érezi a talpa alatt? Nem emlékszik? Tegyen róla!

Válasszon Ön is nedvességálló laminált padlót fürdőszobájába, és élvezze a meleg,csendes és komfortos lábérzetet fürdés után.

Az EGGER Aqua+ padlódeszkákat padlófútéssel is lehet alkalmazni és gőztisztítóval is tisztíthatók.

De mitől lesz nedvességálló egy padló?

A hordozóréteget, a HDF-et teljes egészében dagadásgátlóval impregnálják,vagyis nem tudja magába szívni a nedvességet. Az EGGER Aqua+ speciálisabb HDF-el készül. Ebben az esetben a HDF lemeznek nagyobb a sűrűsége és hosszabb szálú farostból készül.

SZAKÉRTŐI TANÁCSUNK:

A ma gyártott lamináltpadlók kínálatában nagy számmal talál már olyat, ami vizes helyiség burkolására alkalmas. Bátran válasszon az EGGER kínálatában megtalálható Aqua+ padlók közül, hiszen ezek a burkolatok sok éves tesztelés eredményeképp születtek, garantáltan megbízható gyártói hátérrel.

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vinyl vizallo-padlo laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika