Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Könnyítse meg burkolója munkáját a LooseLay technológiával

A DESIGNFLOORING LooseLay pont azt a magas minőséget, dizájnt és tartósságot biztosítja, amit elvár, de könnyen és gyorsan összeilleszthető formában. Csúszásgátló hátlapja fixen rögzíti a padlólapot a helyére, így jó alternatívát képez a szőnyegnek, a csempének és az egyéb burkolatoknak. A DESIGNFLOORING LooseLay padlólapja 4,5 mm vastagságú 0,55 mm kopásálló réteggel.

Csak a DESIGNFLOORING LooseLay jár az alábbi előnyökkel:

  • Gyorsan lehelyezhető
  • Akusztikai előnyök (13dB)
  • Elemenként cserélhető
  • Alkalmas <95% relatív páratartalom mellett
  • Valósághű dizájn
  • Extra hosszú parkettalapok

A DESIGNFLOORING LooseLay lehelyezése

A fa idomulása érdekében a lehelyezés előtt legalább 48 órával a padlólapokat ki kell venni a csomagolásból és abban a környezetben kell tárolni, ahol a lehelyezésre sor fog kerülni. Az idális hőmérséklet a padlólapok számára 18 ° C és 29 ° C között van.
Az aljzat előkészítése során meg kell bizonyosodni arról, hogy megfelel a vonatkozó nemzeti szabványoknak a felület, valamint tiszta, egyenletes, repedésmentes, szilárd, száraz és pormentes.

A telepítés megkezdése előtt távolítsa el az összes szennyeződést vagy port, és tisztítsa meg a lapokat. A LooseLay kialakításának alapja, hogy bármilyen sík padlóra szerelhető, amely egyenletes és száraz, az alábbi lehetőségek egyikével:

  • Beltérben szorosan kell illeszteni a padlólapokat, a  fal mellett és a küszöbökön célszerű tapadás vagy nyomásérzékeny ragasztót alkalmazni.
  • A LosseLay padlóburkolatok beltérben ragasztás nélkül is alkalmazhatók. Nagy forgalmú területeken, vagy nagy hőmérsékletingadozással járó területeken javasoljuk a LooseLay tapadás vagy nyomásérzékeny ragasztó alkalmazását a teljes területen, ahova a burkolat kerül, illetve a LosseLay padlólapok szoros illesztését.
Tartalomhoz tartozó címkék: magazin vinyl vizallo-padlo

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika